Åk skidor med företaget

Åk skidor med företaget

Man vill alltid att det ska vara bra stämning på jobbet, och för att öka sammanhållningen kan man se till att göra olika aktiviteter tillsammans. Till exempel skidåkning, antingen med en instruktör eller att alla får göra så gott de kan. Nu kanske det inte finns någon som är på så pass bra nivå att de kan åka freestyle men de flesta svenskar brukar ha en baskunskap när det kommer till skidåkning, så det är sällan några problem.

Du kan dessutom göra det hela mycket roligare genom att dela ut matchande mössor eller jackor från https://medtryck.com/. Detta kan öka sammanhållningen ännu mer och om du väljer rejäla jackor finns det stor chans att dina anställda kommer använda dem även under fritiden och inte bara under skidåkning. Detta är väldigt bra reklam för ditt företag och profilprodukter som är av god kvalitet kan användas år efter år.

De flesta vill känna samhörighet med människorna runt omkring sig och matchande kläder för de anställda är ett enkelt sätt att skapa en ”vi-känsla” på. Det får dessutom de anställda att känna sig uppskattade och kläderna kan även användas på aktiviteter som man gör tillsammans, som exempelvis skidåkning eller skogspromenader under vintern.

startit