Beställ vin till skidsemestern

Beställ vin till skidsemestern

Ska du iväg och åka skidor? Se då till att packa med gott vin. Utbudet av vin är ofta skralt på svenska skidorter. Om du vill försäkra dig om att du kan njuta av ett gott glas efter en dag i backen bör du beställa vin innan du åker. Här ger vi dig de bästa vintipsen inför skidresan.

Beställ online

Idag kan du enkelt beställa vin online och få det levererat hem till dörren. Hos Vinoteket hittar du ett brett sortiment av olika drycker från hela världen. Du väljer själv om du vill plocka ihop dina egna favoriter eller om du vill beställa en färdig vinlåda. Inför skidresan kan det vara kul att beställa en låda med olika flaskor eftersom det ger dig möjlighet att prova olika sorter till olika maträtter. Dessutom är det oftast ett bättre pris om du beställer en färdig låda. På hemsidan kan du bland annat välja lådorna ”Mustigt rött till fyndpris”, ”Blandat från gamla världen” och ”Bubbelfynd under hundringen”. Du väljer själv vilken som passar bäst till din skidsemester. På hemsidan kan du även få tips om hur du matchar mat och dryck. Där hittar du även nyheter och en fyndhörna med extra bra priser.

Köp mat som passar till vinet

En fördel med att beställa vin innan du reser iväg är att du kan planera matinköpen. En flaska vitt passar exempelvis bra ihop med lättare fiskrätter och ostar, medan ett fylligt rödvin som Amarone passar bra ihop med kötträtter och pasta. Utgå från din smakpreferens när du väljer vin och välj därefter recept som passar till vinerna. Det kommer definitivt att sätta guldkant på skidsemestern. Om du inte vill laga många olika maträtter under skidresan kan du såklart beställa en och samma flaska. Du bestämmer själv vad som passar dig och ditt sällskap.

startit