Bättre skidåkare med snus – är det möjligt?

Bättre skidåkare med snus – är det möjligt?

Det råder ingen tvekan om att snus har starka associationer till ett flertal sporter världen över. Snus är t.ex. något som ses ganska frekvent inom hockeykulturen, såväl som innebandy och golf. Med en prilla under läppen menar många att man blir både piggare och mer snabbtänkt, samtidigt som man får bättre koncentrationsförmåga.

Kan du då använda dig av produkten för att bli bättre och mer uthållig i skidbacken? Uthållig kommer du troligtvis inte bli, men om sanningen ska fram så finns det faktiskt positiva egenskaper som snuset medför. Det förutsätter att du köper högkvalitativt snus online från en känd tillverkare. Du kan med fördel vända dig till Snusnetto som har ett stort utbud av produkter för alla smaker.

Vilka positiva effekter får du?

Som skidåkare behöver du vara på alerten i backen och det är just här som snuset kan komma till nytta. Du kommer till exempel att få en mycket bättre koncentrationsförmåga vilket gäller dock främst för de som använder sig av nikotinprodukter till vardags, men du blir också piggare och mer snabbtänkt. För att minska risken att du sätter i halsen bör du dock ta ut prillan innan du ger dig av ut i backen. Stoppa den i dosan och använd den innan eller efter åkningen.

startit