Fira nyår i fjällen

Fira nyår i fjällen

Många som älskar att åka skidor firar gärna sitt nyår i fjällen eftersom de då både får åka skidor och fira in det nya året i storslagna miljöer. Om du planerar att fira in det nya året i fjällen med dina vänner kan du redan nu förbereda dig genom att exempelvis planera dukningen i förväg.

Rätt dekorationer till bordet

Du kan köpa dekorationer för nyårsdukning på nätet där utbudet är enormt. På nätet finns allt det du kan tänka behöva dig för att kunna dekorera bordet inför nyår. Det finns till exempel engångsmuggar och tallrikar, vilket kan vara smidigt om ni vill slippa diska eller helt enkelt bara har många gäster. Sedan finns det festliga dukar och bordslöpare som passar perfekt för temat. Det finns till exempel dukar och löpare i guld och silver. Det finns även servetter som du kan placera vid tallrikarna. Du kan vika dem som vanligt eller göra en rolig servettvikning om du har tid över.

Om du vill dekorera bordet ytterligare finns det bordskonfetti och serpentiner. För att komma ytterligare i stämning kan du köpa ljus och placera ut dem på bordet. Det finns alltså mängder med olika typer av dekorationer och guld och silver är typiskt för nyår. Om du ska blanda drinkar och bjuda dina gäster på det finns det drinkpinnar och sugrör. Till efterrätten kan du köpa isfacklor eller tomtebloss för att lysa upp tillvaron extra. Kolla in utbudet och köp allt det du behöver för en lyckad nyårsdukning.

startit