Sköna underkläder för skidåkaren

Sköna underkläder för skidåkaren

Att åka skidor är kul, men det kan ibland vara lite obekvämt med många lager kläder. Framför allt är det viktigt att ha sköna underkläder. Väl ute i backen eller spåret finns det ofta få möjligheter att byta kläder. Därför är det nödvändigt att i god tid planera vilka kläder du ska ha på dig när du ska ut och åka skidor. Här får du de bästa tipsen.

Underkläder som sitter på plats

Kläderna närmast kroppen är avgörande för att du ska vara bekväm i backen. Du kan köpa en bekväm tränings-BH från Aim’n och få den levererad hem. Aim’n erbjuder sport-BH:ar som sitter riktigt bra och som passar flera sorters bröst och kupor. Det bästa är om du mäter dig själv för att veta vilken BH-storlek som är bäst för dig. En bra tränings-BH är även bra för dig som vill komma i form inför skidsäsongen, exempelvis genom löpning eller gymträning. Lägg även tid på att hitta sköna trosor och kalsonger som är sköna under understället.

Varma underställ som transporterar bort fukt

Ingen skidåkning utan underställ! Välj ett underställ i material som värmer och som kan transportera bort fukt. Merinoull, syntet eller bambu är bra materialval för långkalsongerna. När du blir svettig ser materialet till att fukten försvinner, vilket minskar risken för att du blir nedkyld i backen.

startit