Gå på spa efter en dag i backen

Gå på spa efter en dag i backen

Att åka skidor är roligt och ansträngande. Men efter en heldag i backen är det många som är trötta i både kropp och knopp. Därför kan det vara en bra idé om du tar med barnen på spa efter att ni åkt skidor.

Spa med barnen

Om ni har valt att besöka den populära skidorten Åre finns det många backar att välja bland, men även andra nöjen, till exempel spa. Det finns spa för barn på det populära hotellet Copper Hill där både barn och vuxna kan slappna av efter en lång dag i skidbacken. Att gå på spa tillsammans med barnen är ett sätt att komma ner i varv och ni får en mysig upplevelse tillsammans. Om ni är i Åre och vill strunta i skidåkningen en stund och göra något annat kan det vara en bra idé att gå på spa. Se till att boka in det så snart som möjligt för att säkerställa att ni får plats.

När ni checkar in på spa ingår entré, badrock, tofflor och handduk. Förutom att ni får tillgång till pooler, varma källor, bastu och gym finns det även spabehandlingar. Så även för de yngre i familjen. Det finns till exempel ansiktsbehandling och massage för barn. Behandlingarna är särskilt anpassade för barn och de är 20 minuter långa vilket är lagom för ett barn. Behandlingarna kostar 825 kr styck. När du låter barnen ta en behandling kan du själv passa på att ta en behandling.

startit